Beste ouder(s)/verzorger(s), 

Fijn dat u van plan bent uw zoon/dochter op onze school aan te melden.

U kunt uw kind aanmelden op 12 en 14 maart bij ons op school. 

Op de aanmeldingsdag brengt u onderstaande documenten mee:

  • kopie van officieel document zoals paspoort, identiteitsbewijs of uittreksel basisadministratie persoonsgegevens waarvan de juiste persoonsgegevens van kind en ouder(s)/verzorger(s) kunnen worden overgenomen;
  • origineel schooladviesformulier met unieke code, inclusief handtekening in blauw van directeur basisschool (dit geldt voor leerlingen van de regio Tilburg e.o.; voor leerlingen buiten de regio Tilburg een onderwijskundig rapport van de basisschool);
  • verslag van psychologische test en aanvullend schoolonderzoek (indien aanwezig);
  • burgerservicenummer.

Het formulier met persoonsgegevens kunt u ter plekke op school invullen of u kunt dit alvast digitaal invullen via deze website.

Wij zullen het ingevulde formulier voor u printen zodat u dit tijdens het intakegesprek kunt doornemen met een onze collega's.

We zien u, samen met uw zoon of dochter, graag op 12 of 14 maart! 

 

LET OP: na invullen wordt het formulier verzonden naar uw e-mail. Het kan zijn dat het bericht in uw spam/ongewenste mail terechtkomt! 

PS: Mocht het onverhoopt niet lukken het formulier digitaal in te vullen, dan is er op de aanmeldingsdagen de mogelijkheid het formulier handmatig in te vullen. 

 

Ga naar aanmeldformulier