Beste ouder(s)/verzorger(s), 

Op woensdag 11 maart heeft u van 14.30 tot 16.00 de mogelijkheid om uw kind aan te melden indien uw kind elders is uitgeloot.

Op de aanmeldingsdag brengt u onderstaande documenten mee:

  • kopie van officieel document zoals paspoort, identiteitsbewijs of uittreksel basisadministratie persoonsgegevens waarvan de juiste persoonsgegevens van kind en ouder(s)/verzorger(s) kunnen worden overgenomen;
  • origineel schooladviesformulier met unieke code, inclusief handtekening in blauw van directeur basisschool (dit geldt voor leerlingen van de regio Tilburg e.o.; voor leerlingen buiten de regio Tilburg een onderwijskundig rapport van de basisschool);
  • verslag van psychologische test en aanvullend schoolonderzoek (indien aanwezig);
  • burgerservicenummer.

Het formulier met persoonsgegevens (hieronder) kunt u alvast digitaal invullen via deze website, of, mocht dit niet lukken, ter plekke op school invullen.

De gegevens die u invult op dit formulier worden ook naar uw e-mail verzonden.
LET OP: Het kan zijn dat het bericht in uw spam/ongewenste mail terechtkomt! 

Wij zullen het ingevulde formulier voor u printen zodat u dit tijdens het intakegesprek kunt doornemen met een onze collega's.

We zien u, samen met uw zoon of dochter, graag op 11 maart! 

Het Koning Willem II College hecht waarde aan uw privacy en gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens van leerlingen, ouders en personeel. Meer informatie kunt u lezen in het privacy statement op onze website willem2.nl.

Op dit moment verwerken we de reeds ingevulde formulieren.

Formulier nog niet ingevuld? Geen probleem!

U kunt dit op school tijdens de aanmelding nog invullen.